Vásárlói tájékoztató


Leírás

 
 
A Füredi ház Kft. 2014. III. negyedévében kezdi meg Debrecen, Füredi út 25/b. szám,alatti ingatlan beépitését. A saját tulajdonú ingatlan hasznosítása során egy igényes, központi helyen, jó megközelíthetőség és elsősorban ebből eredő, rendkívül előnyös befektetési lehetőséggel bíró társasházat építünk fel. A társasház magában foglal 21 lakást összesen öt szinten, üzlet — és irodaterületeket mintegy 346  m2 - en a földszinten és 25 db gépkocsi tárolót a pinceszinten.
 
Az épület átadása: 2015. október 30.
 
A  lakáskínalat  általános  szintek  esetén  szintenként  5 db lakást  (összesen:  20 db) foglal magában 54 — 68 m2 alapterületig 1 + 1/2 szobás 1 + 2 x 1/2 szobás altematív típusválasztékkal. A lakások értékesítése a megkezdés időpontjától folyamatosan történik, a konkrét kiválasztott lakás lekötése  és a szerződéskötés  feltétele  a regisztrációs  díj megfizetése  (listaár 5%-a), amely a vételár részét képezi  és szerződéskötés után a foglalóba beszámíltásba kerül.
A vételár hátralévő részét a szerződés  szerinti kulcsátadás  időpontjáig max. 4 —  5 részletben  kell megfizetni. Amennyiben egy adott lakásra  több jelentkezés is történik és a regisztrációs díj még nem került befizetésre azon vásarlót részesítjük előnyben, aki a vételárat készpénzben és lehető legmagasabb előfizetés mellett tudja megvásárolni.
A vásárlás során ügyvédi közreműködést biztosítunk, a szerződéseket cégünk készítteti el a Mádai Ügyvédi iroda közreműködésével. Az Ügyvédi Iroda készíti elő és végzi el az ingatlannal kapcsolatos összes jogi feladatokat beleértve az ingatlanok telekkönyvezését is.
A vásárlás  során  a Füredi  Ház  Kft.  igyekszik  maximálisan  figyelembe  venni  Tisztelt Ügyfeleink egyedi igényeit is, erre az adott műszaki  feltételek biztosítása mellett szakembereink  segítségével lehetőséget biztosítunk.
Ezek a burkolatválasztason  túl szerkezeti elemeket nem érintő szakipari  és technológiai, valamint egyes belsőépitészeti munkákra is értendők. Ezek előkészítését a technologiai sorrendnek megfelelo konzultáció  révén biztosítjuk.
 
Amennyiben a vásárláshoz hitelt is igénybe kíván venni, úgy javasoljuk azon hitelintézetek felkeresését, amelyek gyakorlottak az új épitésű lakóingatlanok vasárlói finanszírozásában.
Jelenleg igen sok kedvező hitelforma adott és igényelhető, kedvező kamatfeltételekkel.
 
Reméljük, hogy ingatlanvásárlásában  segítségére lehetünk.
 
Füredi Ház Kft.
 


    Legfrissebb képek